Ukrycie smaku masła kannabinoidalnego jest trudne, jednak stwierdziliśmy, że tacos świetnie nadają się do ukrycia jego mocnego smaku.
Tacos są świetnym jedzeniem na imprezę i sposobem na podzielenie się wspaniałym wieczorem z przyjaciółmi. Oto jak możesz je podkręcić, dodając do nich trochę marihuany. Upewnij się tylko, że wszyscy o tym wiedzą przed jedzeniem! Ten przepis na Tacos z marihuaną może sprawić, że zostanie Ci mnóstwo resztek. Mięso Taco jest świetne, gdy używa się go do burritos, zup, tacos, a nawet sałatek.
Jak zrobić Marihuana Tacos
https://www.youtube.com/watch?v=DGHQb0wjuGo
SKŁADNIKI:
- 150 gramów oleju nasączonego konopiami indyjskimi
- 500 gramów mielonej wołowiny
- 1 mała czerwona cebula
- 1 mała brązowa cebula
- 2 ząbki czosnku, posiekane
- Jedna saszetka przyprawy do taco*
- 1 mała puszka pasty pomidorowej - nie używaj sosu pomidorowego, konsystencja jest zbyt rzadka!
- 3 liście laurowe
- 1 łyżeczka meksykańskiego oregano
- 1 łyżeczka kminku
- Chili w proszku, do smaku
INSTRUKCJA:
- Pokrój obie cebule w kostkę, jak najdrobniej. Jeśli możesz, użyj tarki do sera, aby je pokroić.
- Obierz i zmiażdż ząbki czosnku piętą kciuka, a następnie pokrój w drobną kostkę.
- Na małym ogniu, roztop połowę masła kannabinoidowego, aż próbna drobina cebuli zacznie skwierczeć.
- Dodaj cebulę i smaż.
- Kontynuuj mieszanie łopatką, aż cebula stanie się przezroczysta.
- Przełożyć ugotowaną cebulę do miski.
- Dodać przyprawę taco, przyprawy, zmiażdżony czosnek i koncentrat pomidorowy i mieszać do połączenia.
- Odstawić na bok.
- Ponownie postawić patelnię na ogniu i dodać resztę masła kannabinoidowego.
- Wrzucić mieloną wołowinę i smażyć do lekkiego zbrązowienia. Upewnij się, że rozbijasz mięso łopatką, gdy się gotuje.
- Dodaj cebulę, przyprawy i mieszankę pasty pomidorowej, a następnie dokładnie wymieszaj mięso.
- Zmniejszyć ogień do minimum i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Podawać z kwaśną śmietaną, salsą, sałatą, pomidorami, serem i tortillami!
0
0
głosowanie
Artykuł Ocena