Jak zrobić marihuanowe tacos - meksykańskie danie!

Jak zrobić marihuanowe tacos - meksykańskie danie!

Ukrycie smaku masła kannabinoidalnego jest trudne, jednak stwierdziliśmy, że tacos świetnie nadają się do ukrycia jego mocnego smaku.

Tacos są świetnym jedzeniem na imprezę i sposobem na podzielenie się wspaniałym wieczorem z przyjaciółmi. Oto jak możesz je podkręcić, dodając do nich trochę marihuany. Upewnij się tylko, że wszyscy o tym wiedzą przed jedzeniem! Ten przepis na Tacos z marihuaną może sprawić, że zostanie Ci mnóstwo resztek. Mięso Taco jest świetne, gdy używa się go do burritos, zup, tacos, a nawet sałatek.

Jak zrobić Marihuana Tacos

https://www.youtube.com/watch?v=DGHQb0wjuGo

SKŁADNIKI:
  • 150 gramów oleju nasączonego konopiami indyjskimi
  • 500 gramów mielonej wołowiny
  • 1 mała czerwona cebula
  • 1 mała brązowa cebula
  • 2 ząbki czosnku, posiekane
  • Jedna saszetka przyprawy do taco*
  • 1 mała puszka pasty pomidorowej - nie używaj sosu pomidorowego, konsystencja jest zbyt rzadka!
  • 3 liście laurowe
  • 1 łyżeczka meksykańskiego oregano
  • 1 łyżeczka kminku
  • Chili w proszku, do smaku
INSTRUKCJA:
  1. Pokrój obie cebule w kostkę, jak najdrobniej. Jeśli możesz, użyj tarki do sera, aby je pokroić.
  2. Obierz i zmiażdż ząbki czosnku piętą kciuka, a następnie pokrój w drobną kostkę.
  3. Na małym ogniu, roztop połowę masła kannabinoidowego, aż próbna drobina cebuli zacznie skwierczeć.
  4. Dodaj cebulę i smaż.
  5. Kontynuuj mieszanie łopatką, aż cebula stanie się przezroczysta.
  6. Przełożyć ugotowaną cebulę do miski.
  7. Dodać przyprawę taco, przyprawy, zmiażdżony czosnek i koncentrat pomidorowy i mieszać do połączenia.
  8. Odstawić na bok.
  9. Ponownie postawić patelnię na ogniu i dodać resztę masła kannabinoidowego.
  10. Wrzucić mieloną wołowinę i smażyć do lekkiego zbrązowienia. Upewnij się, że rozbijasz mięso łopatką, gdy się gotuje.
  11. Dodaj cebulę, przyprawy i mieszankę pasty pomidorowej, a następnie dokładnie wymieszaj mięso.
  12. Zmniejszyć ogień do minimum i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
  13. Podawać z kwaśną śmietaną, salsą, sałatą, pomidorami, serem i tortillami!
0 0 głosowanie Artykuł Ocena